Terminatör 4: Kurtuluş izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.5 IMDB Puanı 139 Görüntülenme

Terminatör 4: Kurtuluş izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Christian Bale, Sam Worthington, Anton Yelchin
Yıl 2018'de gerçekleşen Mahşer Günü, modern medeniyeti yerle bir ederek geçti. Terminatör ordusu, kıyamet sonrası dünyada dolaşarak terk edilmiş şehirlerde ve çöllerde saklanan insanları öldürüyor ya da ele geçiriyor. Ancak hayatta kalan küçük gruplar, Direniş hareketi adı altında örgütlenmiş, yeraltı sığınaklarında saklanıyor ve fırsat bulduklarında üstün düşman güçlerine saldırıyor.

Skynet adı verilen yapay zeka, Terminatörleri kontrol ediyor. Skynet, 14 yıl önce bilinç kazanmış ve aniden yaratıcılarına başkaldırarak dünyayı nükleer bir felakete sürüklemiş.

Mahşer Günü'nün yaklaştığını gören tek kişi ise John Connor (Christian Bale). İnsanlığın kaderiyle bağlantılı olan Connor, dünyanın geleceğinde uyarıldığı olayların eşiğindedir. Ancak insanlığın bu savaşta bir şansı olduğuna dair inancını sarsan yeni bir şey ortaya çıkmıştır: Marcus Wright (Sam Worthington). Marcus, uyanmadan önce son hatırladığı idam sırasını beklemektir.

Connor, Marcus'un güvenilir biri olup olmadığına karar vermek zorundadır. Ancak Connor ve Marcus, Skynet'in bitmek bilmeyen saldırılarına karşı koymak ve Direniş'i tamamen yok etmek için birlikte hareket etmek zorundadır. Skynet'e sızarak düşmanla yüz yüze gelebilmek için yeni stratejiler geliştirmelidirler.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Terminator Salvation

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?