Alice Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.2 IMDB Puanı 123 Görüntülenme

Alice Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Mia Wasikowska, Johnny Depp, Helena Bonham Carter
Disney'in "Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden" filmi, Lewis Carroll'un sevilen hikayeleriyle unutulmaz karakterlerinin yepyeni ve benzersiz maceralarını anlatıyor. Alis, yeraltının tuhaf dünyasına geri dönüyor ve Çılgın Şapkacı'yı kurtarmak için zamanda geçmişe yolculuk ediyor.

Tim Burton tarafından yaratılan ve 2010'da beyaz perdede gösterime giren "Alis Harikalar Diyarında" filmindeki muhteşem dünyaya kendi eşsiz vizyonunu katan James Bobin'in yönetmenliğinde çekildi. Filmin senaryosu Linda Woolverton tarafından yazıldı ve filmde Lewis Carroll tarafından yaratılan karakterler yer alıyor. Yapımcılığını Joe Roth, Suzanne Todd ve Jennifer Todd üstlendi ve başyapımcılık John G. Scotti'ye ait.

"Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden" filmi, dünya çapında büyük bir gişe başarısı elde eden yıldızlar Johnny Depp, Anne Hathaway, Mia Wasikowska ve Helena Bonham Carter'ın seslendirdiği karakterlerle birlikte Alan Rickman, Stephen Fry, Michael Sheen ve Timothy Spall'ı bir araya getiriyor. Ayrıca, bu filmde yeni karakterler de yer alıyor: Çılgın Şapkacı'nın babası Zanik Hightopp (Rhys Ifans) ve yarı insan yarı saat, garip bir yaratık olan Zamanın kendisi (Sacha Baron Cohen).

Alis Kingsleigh (Wasikowska), son birkaç yılını babasının izinden giderek ve denizlerde seyahat ederek geçirmiştir. Londra'ya dönüş yolunda sihirli bir ayna ile karşılaşır ve yeraltının fantastik dünyasına geri dönerek Beyaz Tavşan (Sheen),

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Alice Through the Looking Glass

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?