Derinlikte dehşet (1998) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.1 IMDB Puanı 122 Görüntülenme

Derinlikte dehşet (1998) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Treat Williams, Famke Janssen, Anthony Heald
Stephen Somers, Vancouver'da ve kuzey Pasifik'te çekilen bu filmi hem yazıp hem yönetti. Film, bilim-kurgu, aksiyon ve gerilim türlerinin bir karışımı gibi görünen bir hikayeye sahip. Güney Çin Denizi'nde geçen olaylar, Poseidon Macerası, Yaratık ve Zor Ölüm gibi diğer filmlere benzerlik gösteriyor.

Hikaye, lüks yolcu gemisi Argonautica'nın ilk yolculuğunda yaşananları anlatıyor. Hırsızlık yaparken yakalanan Trillian (Famke Janssen), gemide hapsedilir. İletişim sistemi bir virüs nedeniyle çalışmayı durdurduktan sonra, gemi dev bir nesneye çarpar ve su altında sıkışır. John Finnegan (Treat Williams) ve diğer yolcular gemiye binerken, etraflarını ölüm sarmalar. Hayatta kalanlar, deniz canavarlarından bahsederken, Hanover (Wes Studi) bu iddiayı reddeder ve inanmaz. Ancak, sivri dişli, mürekkep balığına benzeyen bir yaratık ortaya çıkıp dokunaçlarını açınca herkesin varlığını kabul etmek zorunda kalır.

Bu film, heyecan dolu bir hikayeye sahip ve Vancouver ve kuzey Pasifik'teki görüntülerle izleyicilere görsel bir şölen sunuyor. Stephen Somers'in hem yazıp hem yönettiği bu film, bilim-kurgu, aksiyon ve gerilim severlere keyifli bir deneyim sunuyor.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Deep Rising

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?