Şanslı Biri izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.4 IMDB Puanı 150 Görüntülenme

Şanslı Biri izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Zac Efron, Taylor Schilling, Blythe Danner
Logan, Irak'ta görev yapan bir deniz subayıdır. Bir gün "Sakla" yazan bir kız fotoğrafı bulur ve bu kızın güzelliği karşısında hayranlık duyar. Ancak birlikleri saldırıya uğrar ve saldırıdan sağ kurtulan Logan, hayatta kalmasını fotoğrafa borçlu olduğunu düşünür. Fotoğrafın sahibini bulmaya çalışsa da başarısız olur ve sahibinin öldüğünü düşünür.

Amerika'ya geri döndüğünde, Irak'ta yaşadıklarını unutmakta zorlanır. Bir gün fotoğrafı incelerken, kızın Louisiana'da olduğunu gösteren bir işaret fark eder. Bu işarete dayanarak Beth adında bir kızı bulmak için oraya gider.

Beth'in ailesiyle birlikte köpek evi işlettiğini öğrenir. Beth'e yaşadıklarını anlatmaya çalışır ancak doğru kelimeleri bulmakta zorlanır. Beth ise Logan'ın iş ilanına başvurmak için geldiğini düşünür. Logan da bu yanlış anlaşılmayı sürdürür ve iş başvurusu yapıyormuş gibi davranır. Bu durum Beth'i rahatsız eder, ancak Beth'in büyükannesi Logan'a bir şans verme kararı alır.

Logan, Beth'in oğluyla iyi anlaşır ve kısa bir süre sonra fotoğrafın sahibinin Beth'in ağabeyi olduğunu anlar. Ağabeyinin ölümü, Beth'i derinden etkilemiştir. İkilinin arasındaki bağ giderek güçlenir ve bu durum Beth'in büyükannesini mutlu eder. Ancak Beth'in eski kocası olan şerif, sürekli olarak oğullarını Beth'ten almakla tehdit eder.

Sonuç olarak, Logan'ın hikayesi, Irak't

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Lucky One

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?