Famous and Fatal izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
4.9 IMDB Puanı 92 Görüntülenme

Famous and Fatal izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Sarah Roemer, Jon Prescott, Hannah Barefoot
Casey Wright, sıradan bir ilkokul öğretmeni olarak hayatına devam etmektedir. Ancak sınıfındaki öğrenciler arasında özel bir çocuk vardır, Jack. Jack henüz 10 yaşında olmasına rağmen babası ülke genelinde ün yapmış bir aktördür.

Casey, Sam adındaki ünlü ve yakışıklı aktöre karşı duygularını gizlemeye çalışsa da, birçok kadın gibi ona aşıktır. Ne yazık ki bu durumu değiştirmek için yapabileceği bir şey yoktur. Bir gün, Jack'i okuldan almaya gelen kişiye eşlik ederken, Casey son anda liste üzerinde duran kadının olmadığını fark eder. Hızla hareket ederek Jack'i yakalamayı başarır ve kaçırılmasını engeller. Bu olay sonrasında okula koşan Sam, oğlunu kurtardığı için Casey'e teşekkür eder.

Birkaç gün sonra Sam, artık oğlunu okula göndermek istemez ve Casey'e yıl boyunca evde öğretmenlik yapması teklif eder. Başta ne diyeceğini bilemese de, Casey bu teklifi seve seve kabul eder. Ancak Casey'nin henüz bilmediği gerçek, Jack'i kaçıran kişinin Sam'e takıntılı olan bir kadın olduğudur. Bu kadın, Casey'in Sam'in evine her gün geldiğini öğrendiğinde, artık hedefini Casey'e yönlendirecektir.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Famous and Fatal

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?