Şeytan Tohumu izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.9 IMDB Puanı 137 Görüntülenme

Şeytan Tohumu izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Natasha Calis, Jeffrey Dean Morgan, Kyra Sedgwick
Gerçek bir olaya dayanan bir filmde, Clyde (Jeffrey Dean Morgan) adında bir basketbol koçu ve Stephanie (Kyra Sedgwick) adında bir takı tasarımcısı olan bir çiftin yaşadıkları anlatılmaktadır. İkisi de bir süre önce boşanmış olan bu çift, kızları Emily (Natasha Calis) ve Hannah (Madison Davenport) nedeniyle ayrı yaşamaktadırlar. Emily, babasını çok seven ve ailesinin tekrar bir araya gelmesini umut eden bir kızdır.

Bir hafta sonunu birlikte geçirmek üzere, Clyde kızlarını yanına alır. Yolda karşılaştıkları bir evde, eski eşyaların satıldığı bir etkinlik vardır. Bu evde yaşayan yaşlı bir bayan, kısa süre önce trajik bir kaza geçirmiştir. Satışta çeşitli antikalar bulunmaktadır ve Emily siyah, ahşap oymalı bir kutuya ilgi duyar. Kısa süre sonra, kutuya olan ilgisi ve bağlılığı artar ve onu yanından ayırmak istemez. Ancak bu kutuyla birlikte, Emily'nin davranışlarında fark edilir bir değişiklik yaşanır. Ardı ardına tuhaf olaylar meydana gelir.

Kızının bu durumuna çare arayan Clyde, modern tıbbın çaresiz kalması üzerine, Musevi din adamlarından yardım istemek için yola çıkar. Ancak aldığı cevap, onu derinden etkiler. Bazı kapalı kutuların hiç açılmaması gerektiği söylenir.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Possession

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?