La leggenda del pianista sull’oceano (1998) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
8 IMDB Puanı 189 Görüntülenme

La leggenda del pianista sull’oceano (1998) izle

Oyuncular:

Tim Roth, Pruitt Taylor Vince, Mélanie Thierry
Avrupa ve Amerika arasında sürekli sefer yapan lüks bir yolcu gemisi olan Virginian'da, 1900 yılının ilk ayının ilk haftasının salı günü, filipinli zenci ateşcisi Danny Boodman, 1. sınıf balo salonundaki piyanonun üstünde, üzerinde T.D. Lemons yazan bir kutunun içinde yeni doğmuş bir bebek keşfeder. Danny, bebeği evladı olarak kabul eder ve ona kendi adını ve bulduğu yılı olan 1900 (İtalyanca: Novecento)'yu verir. Bebeğin adı Danny Boodman T.D. Lemons Novecento olur. Danny, Novecento'yu gemiden indirmemek için yasal sebeplerden dolayı endişelenir.

Novecento, 8 yaşında iken makine dairesinde meydana gelen bir kaza sonucunda babası Danny Boodman hayatını kaybeder ve Novecento yeniden yetim kalır. Ancak herkesin sevgisini kazanan Novecento, bir gece piyano çalmaya başlar ve müthiş yeteneğiyle herkesi büyüler. Bu günden sonra, gemide yaşayan ve efsanesi yayılan Novecento, karaya asla ayak basmaz.

Film, Virginian yolcu gemisinde doğan ve tüm hayatını gemide geçiren Novecento'nun hikayesini anlatır. Onun müzik yeteneği ve benzersiz kişiliği, insanların hayranlığını kazanırken, aynı zamanda gemide geçen bir yaşamın sınırlarını ve özgürlüğün anlamını sorgulamaktadır. Novecento, birçok insanın hayatına dokunurken, kendi içinde bir yolculuğa çıkar ve kim olduğunu keşfetmeye çalışır.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    La leggenda del pianista sull'oceano

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?