Arapsaçı izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.3 IMDB Puanı 117 Görüntülenme

Arapsaçı izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Robin Williams, Giovanni Ribisi, Holly Hunter
Alaska'da yaşayan Paul Barnell, geyiklerin yuvası olarak bilinen ve seyahat acentası işleten bir adamdır. Paul, yüksek borçlar altında ezilirken, karısı Margaret da Tourette sendromundan dolayı acı çekmektedir. Paul, sorunlarını çözmek için kayıp olan kardeşi Raymond'ı bulmayı ummaktadır.

Borçlarını ödeyebilmek ve karısına gereken tıbbi yardımı sağlamak için, Paul kardeşinin 1 milyon dolarlık sigorta poliçesini almaya çalışır. Ancak sigorta şirketindeki müfettiş Ted Watters, Paul'ün isteğine pek sıcak bakmaz. Çünkü Raymond sadece beş yıl önce kaybolmuştur ve bu onu ölmüş ilan etmek için yeterli değildir.

Paul, hayatına devam etmeye çalışırken, çöp tenekesinin arkasında bir ceset bulur. Kısa bir şok yaşadıktan sonra çılgın bir fikir ortaya atar. Eğer bulduğu cesete kardeşi gibi davranabilirse, sigorta parasını alabilir ve sorunlarını çözebilir.

Bu arada Ted, umutsuzca Alaska'dan ayrılmak istemektedir. Terfi ederse kız arkadaşı Tıffany ile güneşli ve sıcak bir yere taşınabileceklerdir.

Paul, planını gerçekleştirmek için cesedi Alaska'nın vahşi doğasına atar. Her şey planlandığı gibi ilerlemektedir, ancak bazı şeyler planlanamaz. Ceset parçalanmış bir halde bulunduğunda, Ted'in masasına sigorta talebi gelir. Ted, Paul'ün önceki isteğini hatırlar ve bunun bir hile olduğunu sezer. Eğer bunu ortaya çıkarabilirse terfi alabilir ve şehird

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Big White

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?