Haydutlar izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.7 IMDB Puanı 120 Görüntülenme

Haydutlar izle

Oyuncular:

Penélope Cruz, Salma Hayek, Steve Zahn
1880 yılında, Kanunsuz Vahşi Batı'nın Meksika'ya doğru yayıldığı bir dönemde, Sara ve Maria adlı iki kadının yolları kesişir. İkisi de farklı dünyalardan gelmektedir. Sara, zengin bir bankerin kızıdır ve Maria ise fakir bir çiftçi ailesinin kızıdır. Bir gün, kendini New York Bankası'nın temsilcisi olarak tanıtan gizemli bir adam olan Tyler Jackson, trajik bir olayın yaşanmasına sebep olur. Tyler Jackson, Amerikan Demiryolları adına Meksika'da birçok arazi ele geçirmek için yasaları hiçe saymaktadır ve bu durum Sara ve Maria'nın ailelerini mahvetmiştir.

Sara ve Maria, babalarının intikamını almak ve bölgedeki zavallı çiftçilere yardım etmek amacıyla harekete geçerler. Bölgede kurulu olan bütün bankalara savaş açarlar ve hepsini teker teker soymaya başlarlar. Bu iki güzel kadının adı artık Sara ve Maria değildir, onlar Meksika'da "Bandidas" yani "Haydutlar" olarak bilinirler.

Bu kararlı ve cesur kadınlar kadar korkutucu hiçbir şey yoktur. Özellikle de güzellikleriyle dikkat çekiyorlarsa, Luc Besson'un yapımcılığında, başarılı başrol oyuncularıyla harika bir macera ve komedi yaşanır.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Bandidas

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?