Gezegen 51 izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6 IMDB Puanı 122 Görüntülenme

Gezegen 51 izle

Oyuncular:

Dwayne Johnson, Seann William Scott, Jessica Biel
16 yaşındaki Lem, Amerika'nın 1950'lerdeki masum halini anımsatan beyaz çitlerle çevrili bir yer olan Gezegen 51'de yaşamaktadır. Burada korunaklı ve tahmin edilebilir bir hayatı vardır ve günlerini gökevini yöneterek ve komşusu Neera ile hayaller kurarak geçirir.

Ancak bir gün, hiç beklemediği bir şekilde, milyonlarca mil uzaklıktan gelen astronot Chuck, uzay gemisini Neera'nın bahçesine indirir. Tam aile barbeküsünün ortasına iner ve etrafındakileri fark etmeden büyük bir zafer kazanmış gibi davranır. Ancak arkasını döndüğünde, Gezegen 51'in yeşil derili sakinlerinin şaşkın bakışlarıyla karşılaşır. Chuck panikler ve kaçmaya başlar... Lem'in çalıştığı gökevinde bir sığınak bulma şansını kovalar.

Lem ve Chuck tanışır ve sonunda ortak korkularını yenerek bir dostluk kurarlar. Lem, Chuck'ı Gezegen 51 Ordusu'ndan saklamaya karar verir. Bu ordu, herhangi bir yabancıyı yakalayıp yok etme isteğiyle doludur. Chuck'ın tek isteği ise, uzay gemisine ulaşmadan önce onu bırakmamasıdır. Lem ve arkadaşları; Gezegen 51'in zeki olmayan birkaç askeri ve hayranlık uyandıran araştırmacı robot Rover ile birlikte Chuck'ı yakalamadan gemisine ulaşmaya çalışır...

Bu film, türkçe olarak özgün bir şekilde, paragraflar halinde yeniden yapılandırılmıştır.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Planet 51

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?