Mucizeyi Kadınlar Yaratır izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
4.9 IMDB Puanı 156 Görüntülenme

Mucizeyi Kadınlar Yaratır izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Sarah Jessica Parker, Pierce Brosnan, Kelsey Grammer
Kate Reddy, kariyerinin zirvesinde bulunan bir finans uzmanıdır. 9 farklı ülkede işlerini yürütmekte olan Kate, evli ve iki çocuk annesidir. Hem evin geçimini sağlamak hem de çocuklarının bakımıyla ilgilenmek zorunda olan Kate, sürekli olarak stres altında olduğunu fark eder. Geceleri uyuyamaz, sürekli olarak yapması gereken işleri ve evdeki sorumlulukları düşünür. Bu durumda ne kadar çok çaba sarfederse sarfetsin, güzel şeyleri yaşamak için geç kaldığını anlar.

Bugünün dünyasında çalışan modern annelerin ev, iş ve özel hayat arasında bölünmeleri komik bir dille ele alınmaktadır. Bu komedinin başrollerini usta oyuncular Sarah Jessica Parker, Greg Kinnear ve Pierce Brosnan paylaşmaktadır.

Film, senarist, aktör ve yönetmen Douglas McGrath tarafından çekilmiştir. McGrath, 1994 yapımı "Bullets Over Broadway" filminin senaryosu ile de tanınmıştır. Filmin senaryosu, Allison Pearson'ın aynı adlı romanından Aline Brosh McKenna tarafından beyazperdeye uyarlanmıştır. Pearson ve McKenna aynı zamanda filmin yapımcıları arasında yer almaktadır.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    I Don't Know How She Does It

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?