Raydan çıkanlar izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.6 IMDB Puanı 125 Görüntülenme

Raydan çıkanlar izle

Oyuncular:

Clive Owen, Jennifer Aniston, Vincent Cassel
Charles Schine, bir reklamcı, her gün işiyle evi arasında mekik dokuyan Chicago'lulardan biridir. Her sabah düzenli olarak 8:43 trenini yakalamak zorundadır. Bir gün treni kaçırır ve Lucinda Harris ile tanışır. Lucinda, son derece güzel, büyüleyici ve baştan çıkarıcıdır. Bu karşılaşma, Charles'ın hayatını sonsuza dek değiştirecektir.

Lucinda ve Charles, her ikisi de çocuklarıyla evli olmalarına rağmen sanki bir manyetik alan gibi birbirlerine doğru çekilirler. Öğle yemekleri birlikte yedikleri kısa sürede iş sonrası akşam yemeklerine dönüşür. Çok geçmeden kendilerini bir otel odasında bulurlar. Charles ile Lucinda'nın mükemmel gibi görünen ilişkisi, LaRoche adlı acımasız bir yabancının odaya girip ikisini silahla tehdit etmesiyle çıkmaza girer. Yasak aşk, artık akla hayale sığmayacak kadar tehlikeli ve şiddet dolu bir kabusa dönüşmüştür.

Charles'ın yaşamı artık ihanet, şantaj, şiddet ve cinayetlerle doludur. Karısına açılamayan ve polise bir şey söyleyemeyen Charles, artık tanımlayamadığı bambaşka bir dünyanın içinde tuzağa düşmüştür. Yakın zamana kadar bildiği hayattan eser kalmamıştır.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Derailed

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?