Korku Seansı izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.5 IMDB Puanı 125 Görüntülenme

Korku Seansı izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Patrick Wilson, Vera Farmiga, Ron Livingston
Son dönem korku sinemasının unutulmaz yapımlarından biri olan "Saw / Testere" serisinin ilk filmine imzasını atan usta yönetmen James Wan, izleyicileri yeni bir gerilim yolculuğuna çıkarıyor. Wan, "The Conjuring / Korku Seansı" ile korku dolu bir atmosfer yaratmayı sürdürüyor.

Filmin merkezinde, doğaüstü ve paranormal olayları araştıran Ed ve Lorraine Warren çifti bulunuyor. Bir gün Perron ailesinden bir telefon alırlar ve ailenin çiftlik evinin karanlık bir varlık tarafından kuşatıldığına dair endişelerini öğrenirler. Warren çifti, bu gizemli olayı çözebileceklerine inanır ve ne kadar tehlikeli bir varlıkla karşı karşıya olduklarını sonradan fark ederler.

Gerçek bir hikayeden esinlenen filmde, Ron Livingston ve Lili Taylor'ın canlandırdığı Roger ve Carolyn Perron çiftiyle tanışıyoruz. Çift, yeni taşındıkları çiftlik evinde tuhaf olayların yaşandığını fark etmeye başlar. "Korku Seansı", klasik korku filmi tekniklerini kullanarak doğaüstü güçler temasına yaklaşırken, izleyicilere yüksek dozda gerilim sunmayı başarıyor.

Bu yeniden yapılandırılmış özet, film hakkında daha profesyonel bir bakış açısı sunarak, korku sinemasının son dönemdeki klişelerinden sıyrılıp özgün bir deneyim sunmayı hedefliyor.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Conjuring

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?